Wat anderen van mij vinden

Referenties/reviews

Als je zoals ik doorgaans 'achter de schermen' werkt, ligt het meestal niet in je aard
om te vertellen hoe goed je ergens in bent. Het is ook veel belangrijker en relevanter
wat de opdrachtgever met wie ik samenwerk vindt. Die input wil ik graag hier delen.

Een online werksessie die eruit zag als een professionele televisieuitzending

Wij wilden een grote online werksessie houden, met een professionele look en feel; wij de inhoud en hij het technische deel. Mede dankzij René is het eindresultaat fantastisch geworden. Een leader, bumpers, de studio mooi uitgelicht, het geluid strak, de werksessie verliep en zag eruit als een professionele televisieuitzending. Precies wat we wilden. Dat ontzorgen is dus heel goed gelukt. René's geduld, toegankelijkheid en professionaliteit maakten het tot een heel fijne en constructieve samenwerking.

Deborah :Ligtenberg - We zien je wel

Professioneel en efficient!

Onlangs hebben wij met René een grote online productie uitgevoerd met 53 webinars en diverse plenaire programmaonderdelen op één dag. René vervulde daarbij met name de rol van regisseur. De samenwerking is bijzonder prettig verlopen, René is iemand die de zaken snel en efficiënt oppakt en zeer professioneel uitvoert. Hij geeft je onmiddellijk het gevoel dat alles goed komt en dat is natuurlijk precies wat je bij een dergelijke productie nodig hebt! Vakkundig, goed bereikbaar, uitstekende adviezen, helder en duidelijk in zijn communicatie en prettig in de omgang. Een absolute professional en een topper om mee te werken!

NIKS&Partners/iBestuur

De regisseur die ontzorgt

Afgelopen weken met veel plezier met Rene samengewerkt. Hij ontzorgt je gedurende het gehele proces. Heeft oog voor details en zal niet plaatsnemen voordat alles perfect staat voor de show. Last minute wijzigingen zijn geen probleem en verwerkt hij direct. Een hele fijne samenwerking was het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar. Kies je voor Rene, dan kies je voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, inlevingsvermogen en gezelligheid

Ewoud Klopper - ANWB-Eropuit

Samenwerking met een hoofdletter S

Met Rene samenwerken is een geschenk. Rene is een zeer ervaren eventman en denkt vanuit concept, idee en regie en niet vanuit middelen. Juist daarom is samenwerken met hem fantastisch. We maken samen E-Impact, een maandelijkse videonieuwsbrief op het eventplatform van Nederland: EventBranche.nl Met zijn greenscreen komt hij naar kantoor, geeft tips, monteert, filmt, regisseert en ziet het eindproduct al voor zich...Daarbij is hij de koning in het vertalen van een wens van ons naar een video of een visual. Zelfs als ik zelf Rene Pouwelse was, zou ik hem nog aanbevelen....Sjoerd Weikamp, eventbranche.nl

Sjoerd Weikamp - Hoofdredacteur Eventbranche.nl

Prettige samenwerking met korte lijnen

"Rene is een prettige partner voor onze events gebleken; korte lijnen in de voorbereiding, snel schakelen, luisterend naar feedback en creatieve inbreng. Werkt met een strakke planning en houdt zich daar ook aan. Tijdens event zelf zorgt hij voor de juiste mensen op de vloer en behoud de rust. Wij werken graag met Rene samen."

Marlies Ellenbroek - Land van ANWB

Creatief, kundig en snel.

Dankzij de thuisaudities die ik met René heb gemaakt heb ik kunnen werken met acteurs als Samuel L. Jackson, David Webb en Jean Reno. René is kundig, creatief, werkt erg snel en denkt goed mee vanuit verschillende oogpunten.

Barry Atsma - Acteur

David in het evenementenland van Goliath's

" René Pouwelse onderscheidt zich van anderen door zijn multidisciplinaire kennis. Hij denkt verder dan zijn eigen vakgebied en dat komt omdat hij in bijna alle facetten van evenementenland werkzaam is geweest. Hij begrijpt dat wat er gebeurd en zichtbaar is op een podium tijdens een event direct in verbinding staat met wat er daarvoor en daarna ervaren wordt. Verder denkt Rene ALTIJD in oplossingen in plaats van problemen. Door zijn positivisme is raken mensen om hem heen ook geïnspireerd. Door zijn dienstverlening worden vooral in het voortraject reeds fouten voorkomen."

Sander de Vries - Event Republic

Vakmanschap tot in de puntjes

Rene is door zijn jarenlange ervaring een gedreven vakman die van wanten weet. Behoedzaam en vooral adviserend een betrouwbare schakel in een (voor een hockeyclub) ambitieus project: het Lustrumfeest voor 500 genodigden. Rene heeft een belangrijke rol gespeeld in de technische vertaling van licht en geluid in bruine kroeg atmosfeer (deel 1) en voor een puik optreden van een live band (deel2). In een zeer kort tijdsbestek (zes weken) is het proces van idee - concept - implementatie prima verlopen en heeft hij gezorgd met zijn technische partners voor een prachtig event.

Peter van Steensel - Hockeyclub Naarden