Wie ik ben

Over Rene

Mijn naam is René Pouwelse, ruim 40 jaar werkzaam binnen de evenementenbranche als respectievelijk producer, operations manager, regisseur, contentmaker en voice-over. Inmiddels stel ik onder eigen vlag mijn kennis en ervaring op Evenementen- en AV gebied ter beschikking.

Carrière

Sinds 1982 ben ik werkzaam binnen de evenementenbranche. Eerst als geluidstechnicus. Vanaf 1988 als producer, operations manager, special projects manager en dergelijke. Dat deed ik bij Wentink Events, de leerschool voor een groot deel van de huidige eventbureaus. In 2007 maakte ik de overstap naar Hulskamp Audiovisueel waar ik als art director mijn ervaring op het gebied van audiovisuele dienstverlening/ondersteuning, vormgeving en content heb verbreed. En nu werk ik dus zelfstandig onder mijn eigen naam.

Drijfveren

Samen mooie evenementen maken. Zien, horen en voelen hoe wat we vooraf bedachten precies de beoogde emoties en gedachten oproept. Merken hoe inhoud, vorm en techniek samensmelten tot een onvergetelijke gebeurtenis. Dat geeft energie!

Persoonlijk

Ruim 33 jaar gelukkig getrouwd met Mandy. We hebben 1 zoon, Rick van 28 jaar. In mijn vrije tijd kijk ik graag Netflix series zoals Homeland, The Mentalist en Undercover. Daarnaast is er ook een bovengemiddelde interesse in films. Zowel om gewoon met een zak chips te kijken maar ook uit vakmatig oogpunt. Ik kan een goed, verrassend script erg waarderen. In sommige gevallen ben ik zelfs jaloers, waarom ik het niet heb bedacht. Verder ga ik regelmatig een rondje rennen. Om een beetje fit te blijven maar ook om mijn hoofd leeg te maken en ruimte te scheppen voor nieuwe dingen.