Nieuwsbericht

Start RP Videonieuws

Videonieuws bereikbaar voor iedereen

In het laatste jaar dat ik bij Hulskamp Audiovisueel werkte, produceerde ik een videojournaal voor de interne organisatie. Elke maandagochtend om 8:30 verscheen een nieuwe aflevering in de mailbox van circa 100 medewerkers. Met elke week 3-4 onderwerpen over verhuur, verkoop, content, nieuwe technieken, mededelingen uit de directie of human interest. Daarmee waren medewerkers beter op de hoogte van wat er zich in het bedrijf afspeelde. Al dat soort onderwerpen kreeg een plek in een nieuwsbulletin van ongeveer 3-4 minuten. Vooral nuttig voor buitendienst medewerkers die vrijwel nooit op het ‘hoofdkantoor’ waren.

In het laatste jaar dat ik bij Hulskamp Audiovisueel werkte, startte ik met een eigen intern journaal: 'one vision'. Wekelijks bracht ik zo de collega's op de hoogte van wat er speelde in het bedrijf. Verhuur, verkoop, Content creatie, human interest, mededelingen uit de directie.

ik geloof in de kracht van bewegend beeld

Toen ik voor zelfstandig ging werken heb ik besloten ook op die manier met mijn doelgroep te communiceren. Enerzijds omdat ik geloof in de kracht van bewegend beeld. En anderzijds omdat ik het heel leuk vind om te maken. Maar ook om te laten zien dat je zelfs als eenmanszaak zo’n uitzending kunt maken. Misschien triggert of inspireert het bedrijven om dit ook te doen. In dat geval, neem gerust vrijblijvend contact met me op. Inmiddels is het een 'product' geworden dat ik aan bedrijven en instellingen aanbiedt.