Nieuwsbericht

Regie Gouden Giraffe TV

Maandag 15 mei regisseerde ik de opname van Gouden Giraffe TV in de prachtige nieuwe studio van AVEX International. Een programma waarin Sjoerd Weikamp nog eens even stilstond bij de Gouden Giraffe Event Awards die op 3 april zijn uitgereikt in de TheaterHangaar & Hangaar2.

Met enkele van de winnende cases - van zowel live- als online events- werd wat dieper ingegaan op de impact en de kracht van events.Ook keken we kort terug op de ontwikkeling van het vak vanaf de holbewoners en de gladiatoren en de pioniers uit de branche zoals Arjan van Dijk, Frank Wentink en Janine Dechesne tot event communicatie goeroe Joe Pine.

Ook maakte ik de content voor de verschillende schermen in de studio. Zoals een 'skyline' natuurlijk in de stijl en sfeer van de Giraffe :)

Natuurlijk kwam ook de toekomst aan bod, onder meer door een column van Alain Schepers over Ai. Zelf werd ik in geïnterviewd over het belang van goede regie tijdens evenementen. Best even uit de comfortzone als je uit de regieruimte wordt gehaald en deel wordt van het programma. En in die paar minuten kun je ook nooit volledig zijn. Maar het was waardevol om het eens op die manier te kunnen benoemen en dat het aan tafel werd bevestigd.

KIJK HIER HET PROGRAMMA TERUG