Nieuwsbericht

Nieuwe bedrijfsfilm Van Leeuwen

Nieuwe Corporate videoVan Leeuwen Buizen Groep

Samen met de mensen van Van Leeuwen, zowel van Corporate Communications als de mensen op de werkvloer mocht ik deze film maken. Gezamenlijk hebben we een script geschreven, tijdens een mooie zomerweek opnamen gemaakt (4K/Ultra HD) in Zwijndrecht, Deventer en Beesd inclusief prachtige drone-shots. Lokaal zijn in Singapore nog extra beelden geschoten en na verschillende sessies waarin we steeds beter de missie en strategie konden verbeelden ligt er nu een internationaal geörienteerde corporate video. Het is altijd erg boeiend om dit soort producties te maken.

als je van dichtbij het internationale netwerk meemaakt, het specialistische werk rondom buizen, voel je alleen maar bewondering...

Je kent het bedrijf -denk je- doordat je een groot logo op een flat in Rotterdam ziet staan of de imposante rode trucks ziet rijden. Maar als je van dichtbij het internationale netwerk meemaakt, het specialistische werk rondom buizen, stafstaal en allerlei componenten, het wereldwijde logistieke proces en de verscheidenheid aan markten waar deze producten een rol spelen, voel je alleen maar bewondering. En trots dat ik daar een kleine bijdrage aan mocht leveren.

De film is wereldwijd uitgebracht in Nederlands, Engels, Duits, Frans