Nieuwsbericht

Collegatour voor Provincie Utrecht

In de maanden September, Oktober en November mocht ik een serie van 3 programma's regisseren met de veelzeggende titel 'Collegatour'. Geïnspireerd op het bijna gelijknamige televisieprogramma waarin interessante en inspirerende mensen worden geïnterviewd. Waarbij er vragen vanuit het publiek gesteld kunnen worden.

De drie aflevering werden online gestreamd naar Youtube en waren te bekijken door collega's van de Provincie Utrecht en de Utrecht Academie. De presentatie was in handen van eigen medewerkers en ik was verantwoordenlijk voor programma adviezen, de technische realisatie en de regie ter plaatse. Een soort 'one man band' met 5 camera's waarvan 4 remote bediend, geluid van 2 zenders, een hengelen voor vragen en 2 ambiance microfoons en instarts van visuele content, lower thirds, leader en bumpers, apart geschakeld naar de stream en/of naar het aanwezige projectiescherm.

Echt superleuk om te doen, zowel technisch regiematig als inhoudelijk. Want door de perfecte sfeer waren de gasten zeer open en ontstonden er prachtige, inspirerende gesprekken. En dat was het uiteindelijke doel. Dus missie geslaagd.