Dienst

Videonieuws

Jouw nieuws, maar dan anders

Nieuws, het is er elke dag. We willen weten wat er speelt in de wereld. Op dit moment is nieuws bijna een eerste levensbehoefte. Maar hoe is dat in je bedrijf of instelling Waarschijnlijk wil jouw klant ook graag nieuws van JOU horen. Over je producten, diensten, levering, maatregelen, initiatieven en tips of adviezen. Er gebeurt veel on line. Thuiswerken, vergaderen, borrelen, allemaal live en direct. Maar je klanten, medewerkers of stakeholders kunnen niet altijd live on line zijn. Dan kan jouw eigen videonieuws uitkomst bieden.

Hou je klanten en medewerkers op de hoogte met je eigen videonieuws. Ik help je daar graag mee en het is eenvoudiger dan je denkt.

Regelmatige updates die je online verspreid en die jouw doelgroep kan bekijken wanneer het hen uitkomt. Hou je klanten en medewerkers op de hoogte met je eigen videonieuws. Ik help je daar graag mee en het is eenvoudiger dan je denkt. In sommige gevallen hoef je er niet eens de deur voor uit. Neem contact met me op als je meer wilt weten. Het zijn bijzondere tijden en dat vraagt om bijzondere middelen. UNEWSUAL.

Wil je weten of videonieuws iets voor jou is? Klik op het laptopscherm om te starten. Of klik hier om een globale berekening te maken. Je kunt me ook altijd bellen of mailen om eens vrijblijvend te brainstormen over een proefaflevering.

Hieronder wat voorbeelden van videonieuws uitzendingen voor verschillende doelgroepen