Dienst

Advies over AV

Welke AV middelen zijn geschikt voor jouw evenement?

Tja, dat is een simpele vaag met een reeks aan complexe antwoorden en wedervragen. Allereerst, waarom heb je AV nodig? Is het omdat je iets wilt vertonen, een filmpje bijvoorbeeld? Of wil je iets kleins beter onder de aandacht brengen met cameraweergave? Of wil je de sfeer of 'branding' van je event met AV inrichten. Het kan allemaal en door met elkaar de voor- en nadelen en vooral ook de budgettaire consequenties te bespreken, kun je efficiënte keuzes maken.

AV techniek kan heel complex zijn. Vaak heb je te maken met geavanceerde apparatuur met allerlei randvoorwaarden. Maar ook een simpele laptop aansluiten op een beamer kan voor sommigen al veel stress opleveren.

AV techniek kan heel complex zijn. Vaak heb je te maken met geavanceerde apparatuur met allerlei randvoorwaarden. Maar ook een simpele laptop aansluiten op een beamer kan voor sommigen al veel stress opleveren. Wat ik doe is samen met jou door het programma gaan en inventariseren wat er nodig is. vervolgens kijken we naar extra mogelijkheden die iets toevoegen. En dan adviseer ik je onafhankelijk welke apparatuur dan geschikt is en waarom. En ik help je eventueel met het maken van content voor je evenement.