Wat anderen vinden…

Referenties

Barry collage2

Barry Atsma Audities

“Sinds een aantal jaar neem ik video- audities (zogenaamd self-tapes) op voor internationale projecten als “Hitman’s bodyguard”, “Hector and the search for happines”, “Game of Thrones”. Dat doe ik met René Pouwelse en elke keer keer weer krijg ik complimenten over hoe goed de audities zijn opgenomen. René en ik kijken altijd samen naar wat de tekst precies vraagt. We brainstormen eerst over wat de sfeer en de belangrijkste boodschap van elke scene is.

Samen bepalen René en ik dan welke locatie (in de auto, rennend tussen de stellingkasten in een magazijn, op het winderig dak of juist in een steriel kantoor….alles kan) het beste werkt en wat voor licht we gebruiken. René regisseert dan ook inhoudelijk op spelniveau en denkt mee over verbeteringen voor de scene en geeft zelfs tegenspel waar nodig. Uiteindelijk monteert René alles ook in zeer korte tijd waar nodig geluid en beeld nog in detail. De inhoudelijke ervaring en technische kennis van René zijn voor mij onmisbaar gebleken de afgelopen jaren en hebben me een aantal hele leuke rollen opgeleverd in films en series met sterren als Rosamund Pike, Simon Pegg, Samuel L. Jackson, Christopher Plummer, Matt Leblanc en Jean Reno.
Naast zijn vakkennis en gedegen werk-ethiek is René ook zeer flexibel en kan onder hoge druk zeer snel kwaliteit leveren en dat is mijn hectische werkveld van grote waarde. Hij is in zijn eentje een multifunctioneel audiovisueel productie-bedrijf: van brainstormen, licht en set opbouwen tot filmen, regisseren, meespelen en monteren: hij doet het allemaal. Snel en vakkundig met hart voor de zaak en oog voor detail bereikt René met relatief weinig middelen een zeer professioneel resultaat dat ons regelmatig complimenten oplevert van internationale producenten.”

Barry Atsma

Collage ER2

Event Republic: ‘vertrouwen op ervaren professionals’…

“Er zijn van die mensen in het vak die je bijna alles kunt vragen en die dan altijd met een oplossing of idee komen. Of je nu gewoon open brainstormt over wat de beste vorm van projectie is of vraagt ‘even’ een plattegrond te maken om de opdrachtgever meer inzicht te geven. Het is allemaal geen probleem. Regelmatig maken we samen mooie evenementen waar René dan een deel van de content maakt of de contentregie voert. Het geeft mij een rustig gevoel dat ik niet hoef na te denken over resoluties, pixels of ansilumen. Ik weet gewoon dat het goed wordt.

Wat hem in mijn ogen echter uniek maakt is dat hij, vanwege zijn uitgebreide ervaring bij John de Mol, Frank Wentink en Joop van de Ende, altijd naar het complete evenement kijkt en niet met oogkleppen op met zijn eigen onderdeel van het evenement bezig is. Die kennis in combinatie met zijn verantwoordelijkheidsgevoel is de grootste toegevoegde waarde.

Event Republic produceert evenementen voor grote merken zoals VodafoneZiggo, Adecco en Rituals en daar wil je kunnen vertrouwen op ervaren professionals.”

Sander de Vries, directeur/eigenaar Event Republic

Wij hebben videofilmpjes gemaakt met Rene. Dat we ernaar durven kijken is dankzij Rene. Dat andere mensen ernaar willen kijken is dankzij Rene. Iedereen was bloednerveus en deed het voor het eerst. Rene stelde ons op het gemak, was geduldig en vakkundig en heeft ervoor gezorgd dat wij als amateurs toch iets hebben gemaakt dat bekeken kan worden.
Ook in ander opzicht helpt Rene je waar hij kan. Daarnaast straalt Rene uit dat hij van zijn vak houdt en het met plezier doet. Dat werkt aanstekelijk. Rene is een vakman en een hele prettige partner.

Edgar Stam
Stam Advocaten

IMG_0824

Gastcollege InHolland Haarlem

Mede namens de studenten willen wij je ontzettend bedanken voor je komst en je inbreng deze ochtend. Je hebt de studenten kunnen voorzien van een inkijkje in jouw jarenlange ervaring als event ontwerper, contentmaker, producent en regisseur, binnen het brede werkveld van onze branche. Je hebt studenten enorm geïnspireerd met jouw verhaal om vervolgens aan de slag te gaan met hun opdrachten en gemotiveerd en geënthousiasmeerd om als toekomstig eventprofessional de markt te gaan betreden!

Nogmaals dank!

Namens het evenementen docententeam Hogeschool InHolland
Bob Berkman & Josée Martelhoff.

IMG_0841 1

Vakdag Print & Sign

“Vakdag Print & Sign 2017 was weer een daverend succes. Een en al enthousiasme bij bezoekers en exposanten. Veel prominente sprekers met spraakmakende presentaties van Erik Hulzebosch, Bjórn Kuipers futuroloog Richard van Hooijdonk en nog vele anderen maakten de dag tot de sportiefste netwerkdag van het jaar. Rene speelde hier net als vorige editie afgelopen jaar een cruciale rol, door uitstekende en onmisbare regie voering gedurende de gehele dag van beeld geluid en performance.
Namens team van ManagementMedia hartelijk dank je medewerking en vakmanschap!”

Mike Velleman
Directeur ManagementMedia BV

SL-20161011-MKB Nederland_LR-0012

MKB Nederland Jaarcongres, Grote Kerk Den Haag

”Met René Pouwelse haal je kennis van zaken in huis voor een geslaagd evenement!”

Paula van Ameijden
Evenementen & Congressen
MKB-Nederland