Referentie

René begrijpt het. Een professional in hart en nieren.

René begrijpt het. Een professional in hart en nieren.

Ik werk al jaren samen met René. Buiten dat het een professional is op zijn vakgebied, is het een heel fijn mens om mee te werken. Hij denkt heel goed mee en komt met haalbare en resultaat verhogende adviezen. Hij weet het programma naar een hoger plan te trekken als regisseur en daarnaast is hij een vakman in het bedenken en in elkaar zetten van filmpjes. En hij is een een prima cameraman. Een combinatie die voor onze evenementen heel goed werkt. Aanrader.

Het zijn mooie woorden van een oud collega en eigenaarvan een goed lopend en professioneel bedrijf. Ik heb meerdere keren mooi projecten mogen doen voor en met Tanja. Zowel offline als online en inderdaad ook videoproducties.

Op verschillende gelegenheden mocht ik via Tanja voor Carglass dingen maken. Zoals deze aftermovie. Maar ook de content die tijdens het plenaire deel werd getoond.

Of een 'on the spot' montage bij 'The best of Belron'. Een wedstrijd waarbij uit de beste ruitreparateurs een winnaar wordt gekozen die Carglass vertegenwoordigd bij de internationale wedstrijd.

Samen met cameraman Remco Koning maakten we opnamen tijdens de wedstrijd, ik monteerde direct ter plaatse en 10 minuten nadat het laatste onderdeel was afgesloten werd de 'aftermovie' van de hele dag getoond. Dat zijn de leukste klussen, zo onder druk dingen doen die onmogelijk lijken.